Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kasper Björkqvist / Kasper Bjorkqvist loaned to Finnish team for 2020-21

Tilastot | #38 Poulsen, Morten | Liiga
Kasper Björkqvist

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. Avauserä oli täydellistä penguinsin myllytystä, ja lukemat erän päätyttyä olivat 6−1. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä.

Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. 02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon. Jag såg inte ens att pucken gick i … Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Avauserä oli täydellistä penguinsin myllytystä, ja lukemat erän päätyttyä olivat 6−1. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa.

Kasper Björkqvist - Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga

Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga
Jag såg inte ens att pucken gick i … Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. 02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon.

02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon.

02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Jag såg inte ens att pucken gick i … Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä.

Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kasper Björkqvist - Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga

Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga
Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Avauserä oli täydellistä penguinsin myllytystä, ja lukemat erän päätyttyä olivat 6−1. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin. 02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon.

Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä.

Jag såg inte ens att pucken gick i … Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Avauserä oli täydellistä penguinsin myllytystä, ja lukemat erän päätyttyä olivat 6−1. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä.

Jag såg inte ens att pucken gick i … Kasper björkqvist siirsi maalin edestä kiekon verkkoon. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä. Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin. 02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa.

Kasper Björkqvist : Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga

Tilastot | #24 Juutinen, Janne | Liiga
02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin. Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. Pittsburgh penguins nosti suomalaisen kokoonpanoon otteluun san jose sharksia vastaan viime hetkellä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin. Kaksi pittsburghin pelaajaa onnistui hattutempussa. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Lopulta björkqvist sai survottua mustan verkon perukoille ruuhkan keskeltä. Avauserä oli täydellistä penguinsin myllytystä, ja lukemat erän päätyttyä olivat 6−1. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä. 02.01.2022 · kasper björkqvist sai sunnuntaina pitkään odottamansa tiedon.

Kasper Björkqvist / Kasper Bjorkqvist loaned to Finnish team for 2020-21. Björkqvist pelaa paraikaa käynnissä olevassa ottelussa debyyttiään nhl:ssä. Suomalainen pääsi laukomaan maalin edestä ja pääsi käsiksi paluukiekkoon. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. 02.01.2022 · kasper björkqvist debytoi pittsburgh penguinsin riveissä, kun joukkue isännöi san jose sharksia.björkqvist onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa, kun hän laukoi maalin edestä kiekon maalivahti james reimerin jalkojen välistä maaliin.

Post a Comment for "Kasper Björkqvist / Kasper Bjorkqvist loaned to Finnish team for 2020-21"